Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Coreea de Nord se lauda ca a descoperit leacul pentru SIDA si Ebola

Postat la: 20.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Coreea de Nord a anuntat ca are un medicament-minune care vindeca SIDA, Ebola, Sars si Mers. Agentia nord-coreeana oficiala Korean Central News Agency (KCNA) a anuntat ca oamenii de stiinta ai tarii au dezvoltat medicamentul Kumdang-2 din ginseng, crescut intr-un amestec de fertilizator cu elemente tari si "micro-cantitati de aur si platina", scrie The Guardian.

"Virusi infectiosi periculosi precum Sars, Ebola si Mers sunt boli ce au legatura cu sistemul imunitar, asa ca pot fi tratati cu usurinta cu medicamentul injectabil Kumdang-2, care revigoreaza sistemul imunitar", a anuntat KCNA. Statul nord-coreean nu a oferit dovezi in sprijinul aceste afirmatii. Coreea de Nord s-a mai laudat cu acelasi medicament si in timpul epidemiei de gripa aviara din 2013 si se pare ca "leacul minune" a fost dezvoltat inca din 1996. Medicamentul poate fi achizitionat de pe site-ul ce poarta numele leacului si europenii care vor o runda de tratament o pot achizitiona contra aproximativ 20 de euro de la distribuitorul din Moscova, Korea Bud.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE