Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Corpul de control al premierului începe verificări la CNAS asupra funcţionării cardului de sănătate

Postat la: 24.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Corpul de control al premierului va începe verificări la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS), vizând funcţionarea sistemului cardului de sănătate.

"Din dispoziţia premierului Dacian Cioloş, o echipă coordonată de Corpul de Control al primului-ministru va începe o acţiune de control la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate pentru a verifica modul de funcţionare a sistemului informatic al cardului naţional de sănătate", a anunțat joi Biroul de Presă al Guvernului.

Controlul va fi realizat de o echipă mixtă, formată din reprezentanţi ai Corpului de control al primului-ministru şi reprezentanţi ai Corpului de control al ministrului Sănătăţii. Aceștia vor verifica perioada de la 1 ianuarie 2016 până în prezent. Controlul a fost decis în urma disfuncţionalităţilor înregistrate în funcţionarea sistemului informatic al cardului naţional de sănătate. Sistemul informatic al cardului naţional de sănătate a fost nefuncţional în repetate rânduri, pentru perioade care au ajuns şi până la 72 de ore.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE