Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Crima infioratoare in Timis. Un barbat si-a omorat tatal in bataie

Postat la: 24.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cruzime de nedescris pentru un bărbat de 39 de ani din Fibiș. El și-a bătut tatăl până când l-a lăsat lat. L-a spălat apoi și s-a culcat liniștit. Până dimineața însă bătrânul a murit.

Crima s-a petrecut în noaptea de marți spre miercuri, în localitatea Fibiș. Bărbatul de 39 de ani locuia împreună cu tatăl său în vârstă de 67 de ani. Fiul a sosit, marți noaptea, extrem de beat acasă și a început să se certe cu tatăl său. La un moment dat a început chiar să îl lovească cu pumnii și picioarele și nu s-a oprit până când bătrânul nu a fost lăsat lat.

Criminalul și-a ridicat apoi tatăl de pe jos, l-a spălat și l-a pus în pat, pentru ca mai apoi să se ducă în camera lui să se culce, povestesc polițiștii. Bătrânul însă și-a dat ultima suflare, iar dimineața, atunci când s-a trezit din beție, fiul lui și-a dat seama ce a făcut. El a fost reținut pentru omor asupra unui membru al familiei și urmează să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE