Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cristi Chivu, naşul de cununie al fostei iubite a lui Adrian Sârbu

Postat la: 19.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La inceputul acestei lunii, Maria Apostol, fosta iubita a boss-ului de la Pro TV, Adrian Sarbu, s-a casatorit cu afaceristul pitestean George Manole, fiul fostului director de la Arpechim.

Nunta a venit la doar câteva săptămâni după ce Maria i-a dăruit lui George Manole un băieţel, astfel că odată cu cununia religioasă a fost oficiat şi botetul micuţului venit pe lume la jumătatea lunii august. Naşi au fost bunii prieteni ai cuplului, Adelina şi Cristi Chivu, cu care şi-au petrecut numeroase vacanţe departe de meleagurile româneşti.

Petrecerea s-a ţinut la un local de lux din Capitala, iar printre artiştii care au întreţinut atmosfera a fost Loredana, care a cântat din suflet, fiind o bună prietenă a mirilor. Printre invitaţi s-au numărat şi actorii Adela Popescu şi Radu Vâlcan, de asemenea foarte buni prieteni cu Maria şi George Manole. Mai trebuie precizat ca ca timp de 13 ani, Maria Aostol a condus departamentul de PR al ProTv, fiind „mâna de fier" a lui Adrian Sârbu, cum era cunoscută în randul colegilor de presă. În 2013, a demisionat şi, pentru aproape un an, a activat în Intact, fiind responsabilă de Antena 3.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE