Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cristian Bădiliţă despre Gabi Oprea: „Trimiteţi urangutanul la zoo, unde-i este locul!"

Postat la: 27.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Aşa-zisa motivaţie a vicepremierului Gabi Oprea - care a găsit de cuviinţă să-şi „explice" tăcerea „din respect pentru familia victimei" - justifică omorul din respect, afirmă reputatul teolog, scriitor şi traducător Cristian Bădiliţă, pe Facebook.

„Sînt incredibile cinismul si arogantza acestui g. oprea. Dupa sase zile de tacere strigatoare la cer (numai pentru asta într-o tzara civilizata ar fi fost declarat decedat politic) apare, astazi, "revoltat" pe cei care-i arata obrazul, si declara: "N-am facut nicio declaratie din respect pentru familia victimei".

Justificarea omorului din respect!

Va dati seama la ce nivel de nesimtire ne aflam? Mergeti pîna la capat cu "logica" acestui paranoic in libertate. Pur si simplu g oprea, vicepremier al unei tzari EUROPENE, justifica omorul DIN RESPECT. Sper sa nu ajunga aceasta fraza si la urechile lui Putin, pentru ca ne vom pomeni peste cîteva zile cu urmatoarea declaratie de la Kremlin: „Am tacut pîna acum in privintza celor aproape 300 de pasageri ai avionului doborît deasupra Ucrainei DIN RESPECT PENTRU VICTIME."

Oameni buni, trimiteti urangutanul la zoo, unde-i este locul. Si încuiati bine portile, altfel va veti trezi cu totii calcati pe sosele DIN RESPECT", scrie Cristian Bădiliţă, pe Facebook.

Alex Miclovan

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE