Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cristian Boureanu, implicat într-un incident, într-un club de pe litoral

Postat la: 03.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul deputat liberal Cristian Boureanu a fost implicat, luni, într-un incident, la un club de pe litoral, după ce unul dintre angajaţi ar fi avut un comportament agresiv faţă de femeile din cercul său de prieteni şi faţă de iubita sa, Laura.

Cristian Boureanu a precizat pentru MEDIAFAX că nu a depus plângere la poliţie, în condiţiile în care conducerea şi acţionarii clubului şi-au cerut scuze şi a primit asigurări că angajatul respectiv va fi sancţionat. Boureanu a susţinut că totul a pornit de la un angajat care nu avea ce căuta în zona publică a clubului şi care nu se afla în "stare de sobrietate". Potrivit declaraţiei sale, angajatul clubului s-a comportat "neplăcut şi agresiv" cu femeile din grupul său de prieteni şi cu iubita sa, Laura. În momentul respectiv, Cristian Boureanu spune că nu se afla la masă, aflând ulterior despre incident. În momentul în care a fost identificat, angajatul a încercat să fugă şi s-a creat o busculadă, iar toată lumea vocifera.

"A fost un incident neplăcut care i se poate întâmpla oricui. Lucrurile au fost gestionate însă foarte corect de conducerea clubului. Am primit asigurări că persoana respectivă va fi sancţionată şi dată afară. Conducerea şi acţionarii clubului şi-au cerut scuze pentru un incident pentru care nu am de ce să-i fac responsabili. Nu a existat niciun conflict cu ospătari", a mai spus Boureanu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE