Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cristian Popescu Piedone vrea un nou mandat la Sectorul 4. Și-a anunțat candidatura

Postat la: 03.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Edilul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone va candida sub sigla UNPR în 2016, pentru un nou mandat de primar, a anunțat miercuri edilul. În 2012, Piedone a fost ales ca primar al Sectorului 4, candidând atunci din partea Partidului Conservator.

Edilul rămâne însă membru PC, pentru a nu-și pierde mandatul actual, așa cum prevede legea.

„Dacă UNPR reprezintă interesul naţional al României, în mod sigur Piedone reprezintă interesul cetăţenilor Sectorului 4. Mă onorează asocierea cu unul dintre cei mai buni primari din România, Cristi Piedone va candida pentru UNPR şi vom face o echipă de mare succes", a anunţat, miercuri, vicepremierul Gabriel Oprea.

„Ne propunem şi suntem siguri că vom obţine peste 10% din voturile electoratului, să avem până în noiembrie anul viitor cel puţin un milion de membri de partid", a reamintit Oprea ținta fixată de UNPR pentru anul 2016.

„Sunt convins că pentru cetăţenii comunităţii mele decizia de a mă ralia interesului naţional, ca valoare supremă, este un gest benefic. În rest rămân la primă-rie şi voi încerca să muncesc mai mult pentru cetăţeni", şi-a explicat Piedone alegerea.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE