Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CSAT a aprobat Strategia de Informatii 2015-2019 a SRI

Postat la: 10.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a aprobat in sedinta de joi Strategia de Informatii 2015 - 2019 a Serviciului Roman de Informatii si a stabilit care sunt urmatoarel etape de actualizare a cadrului legal privind prevenirea si combaterea terorismulu, se arata intr-un comunicat de presa transmis de Presedintie.

Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii de joi, prima la care a luat parte premierul dacian Ciolos, s-a incheiat dupa circa doua si jumatate. Strategia de Informatii 2015 - 2019 a Serviciului Roman de Informatii este un document care stabileste misiunile si directiile de actiune ale Serviciului, asigurand implementarea Strategiei Nationale de Aparare a Tarii, in acord cu evolutiile mediului de securitate. In ceea ce priveste actualizarea cadrului legal privind prevenirea si combaterea terorismului aceasta urmareste sa permita adaptarea capabilitatilor nationale la noile tipuri si niveluri de amenintare terorista, precum si racordarea la reglementarile europene si internationale in materie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE