Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CSM București și-a bătut joc de consilierii generali și de Federația Română de Handbal

Postat la: 18.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cu ocazia meciul dintre CSM Bucureşti şi Midtjylland- Danemarca din Liga Campionilor care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute la Sala Polivalenta din Bucuresti, oficialii clubului finantat de Primaria Capitalei si Consiliul General al Municipiului Bucuresti au oferit invitatii unor consilieri generali.

La prima vedere, era un gest frumos, numai ca, in realitate, a fost doar o bataie de joc la adresa alesilor locali bucuresteni. Locurile oferite consilierilor generali au fost intr-o margine a salii de unde abia daca se putea vedea poarta opusa, adica mai era putin si ieseau din sala. De un tratament asemanator au avut parte si reprezentantii federatiei Romane de Handbal care au primit invitatii din partea CSM Bucuresti la acest meci, dar locurile rezervate au fost undeva foarte sus in tribuna, adica sub cupola salii, unde de regula stau cei din galerie.

In schimb, lojele principale ale salii Polivalente au fost ocupate de o serie apropiati ai conducerii CSM Bucuresti si alte personaje care nu au nicio legatura cu handbalul. Dar, consilierii generali merita sa fie luati la misto de conducerea de la CSM Bucuresti pentru ca au aprobat in ultimii doi ani banii cu nemiluita clubului finantat de municipalitate, iar cei din conducerea CSM Bucuresti le-a dat cu flit de fiecare data cand au cerut socoteala pentru banii alocati.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE