Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cui îi este frică ca Dumitru Dumitru să revină la "Apele Române"?

Postat la: 28.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ZIUAnews a semnalat de nenumarate ori ca Administratia Nationala Apele Romane (ANAR) a devenit de cativa ani feuda fostului director general Vasile Pintilie, omul sustinut si garantat de baronul de Vrancea- Marian Oprisan, cercetat in mai multe dosare de DNA.

Chiar daca a fost debarcat de la sefia ANAR in urma cu vreo doi ani, Vasile Pintilie continua sa faca cartile prin intermediul oamenilor sai postati in functii cheie. Astfel, s-a ajuns ca directorii care l-au urmat pe Pintilie la sefia ANAR- Victor Sandu si Nicolae Barbieru, sa fie jucati pe degete si tradusi de catre seful juridicului- Catalin Caluian si de catre directorul de resurse umane- Relu Adam.

Practic, dupa debarcarea lui Vasile Pintilie si inscaunarea acestuia ca sef al Inspectiei Apelor, Caluian si Adam au ajuns sa faca toate cartile in ANAR. Ca urmare a aranjamentelor si jocurilor de culise tesute de cei doi cu ajutorul lui Pintilie, in 2013, directorul economic al ANAR- Dumitru Dumitru, a fost dat afara pentru unele achizitii, de care zic ei ca s-au facut ilegal. Insa, instanta a decis repunerea lui Dumitru Dumitru in drepturi, insa de fiecare data, indiferent de cine a fost director general, tandemul Caluian-Adam s-a opus.

Ca atare, s-a ajuns ca Dumitru Dumitru sa fie repus de cinci ori in functie de catre instantele judecatoresti si tot de cinci ori sa fie suspendat de catre conducerea ANAR la propunerea celor doi locotenenti ai lui Vasile Pintilie. Oare cui ii este frica ca Dumitru Dumitru sa se reintoarca la ANAR? Poate totusi, baietii cu ochii roata care au descalecat de ceva timp la ANAR vor reusi sa sparga gasca lui Pintilie dar si increngaturile care sunt tesute de cativa ani de firmele abonate la contracte de compensare si achizitii de bunuri si servicii!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE