Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culmea nesimţirii bugetare: Ovidiu Miculescu a premiat-o cu 4.000 de euro pe șefa de la Radio Iaşi pentru ziua de naştere

Postat la: 21.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Nimeni din sistemul bugetar n-a mai auzit de o primă de 4.000 de euro pentru ziua de naştere. Potrivit Reporter de Iaşi, sefa de la Radio Iasi, Claudia Crăcăleanu, a luat acesti banii printr-o decizie directă a preşedintelui director genera al Radio Romania, Ovidiu Miculescu.

Pe 29 mai 2016, când împlinea 47 de ani, Claudia Crăcăleanu a plecat de la casieria Radio Iaşi cu 30.000 de lei în geantă. Salariul de 12.000 de lei - al patrulea cel mai bine plătit director la stat - şi prima de zi de nastere de 18.000 de lei. Un membru al Consiliului de Administratie al Radio Iaşi a confirmat informatia: „S-au dat prime de zile de naştere. Au luat şi alţii".

95% din veniturile Radioului de stat provin din taxa obligatorie şi din alocări bugetare, informează Reporter de Iaşi. De ce plătesc ieşenii câte 2,5 lei/lună taxă radio, firmele mici câte 10 lei şi firmele mari câte 30 de lei? Pentru a asigura o primă pentru ziua de naştere a managerului Radio Iaşi- Claudia Crăcăleanu ,de 18.000 de lei, adică 4.000 de euro!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE