Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dan Costescu vrea să-l păcălească pe Sorin Bușe ca să revină director la CFR SA

Postat la: 18.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul ministrul al Transporturilor, Dan Costescu, este disperat sa revina la conducerea companiei CFR SA, de unde a plecat pana sa ajunga demnitar. Ca atare, el incearca sa-l pacaleasca pe noul ministru al Transporturilor, Petru Sorin Buse, printr-o smecherie. Administrativa.

Astfel, Costescu a inceput demersurile ca o partea dintre cei cinci membrii ai Consiliului de Administratie de la CFR SA sa propuna revenirea lui la butoanele companiei. In acest sens, el a luat legatura cu unul dintre oamenii lui Ioan Rus din CA -Mircea Jorj, fost secretar general al Ministerului Transporturilor, ca sa-l sustina pentru revenirea la conducerea CFR SA, unde acum este director general un apropiat al sau- Marius Chiper. Trebuie precizat ca doi dintre membrii CA de la CFR SA sunt oamenii lui Rus- Marius Pitigoi si Mircea Jorj, iar Serban Raicu este omul lui Costescu despre care o sa mai vorbim vis a vis de legatura cu iz penal dintre ei.

Practic, dintre cei cinci membrii ai CA, trei sunt de partea lui Costescu, iar ceilalati doi- Marius Chiper si Viorel Nicolae Cretu, sunt ca apa sfiintita, adica se pozitioneaza cum bate vantul. Costescu este convins ca avand sustinerea oamenilor lui Rus, pe care intentionat nu au fost schimbati in mandatul sau, va reusi sa-l pacaleasca pe noul ministru al Transporturilor- Sorin Buse, sa revina la conducerea CFR SA. Tupeul lui Costescu de a reveni la butoanele CFR SA este unul incredibil, tanand cont de faptul ca in mandatul sau- martie 2015-noiembrie 2015, compania a pierdut peste doua miliarde euro pentru modernizarea infrastructurii feroviare.

Mai mult, Dan Costescu a uitat ca a ajuns la conducerea CFR SA, nu pe criteriu profesional, ci numai pe criterii politice, fiind sustinut puternic de fratele sau-Nicu Costescu, aflat in relatii eexcelente cu PDL si liderul Vasile Blaga. Mai trebuie precizat ca Dan Costescu a incasat, in perioada martie - noiembrie 2015, ca director general la CFR SA suma totala de 451.032 de lei, adica peste 100.000 de euro, ceea ce reprezinta circa 11.400 de euro pe luna.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE