Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dan Ioan Popescu, fostul ministru al economiei, a venit la DIICOT in dosarul Rompetrol 2

Postat la: 22.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dan Ioan Popescu, fostu ministru al Economiei, a venit la DIICOT fiind citat in dosarul Rompetrol 2. Acesta a declarat ca presedintele "joaca rol de primar, pentru ca vizeaza orice", facand referire la cererea DIICOT privind urmarirea sa penala in dosarul in care acuzatiile sunt de constituire a unui grup infractional organizat si complicitate la delapidare.

Dan Ioan Popescu a spus, la intrarea in sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organziata si Terorism, ca a vazut pe un site o stire ca dupa zece ani este chemat la DIICOT. Intrebat cum comenteaza faptul ca presedintele Klaus Iohannis a avizat cererea DIICOT de urmarire penala a sa in dosarul Rompetrol 2, Dan Ioan Popescu a spus: „Presedintele cred ca joaca rol de primar, pentru ca vizeaza orice. Cred ca presedintele nu citeste ce vizeaza".

Dan Ioan Popescu a refuzat sa raspunda altor intrebari legate de dosar si de urmarirea sa penala, aratand ca va da mai multe declaratii dupa ce va discuta cu procurorii. Fostul ministru de Finante Mihai Tanasescu a fost pus in 17 iunie sub urmarire penala, de catre procurorii DIICOT, in dosarul Rompetrol 2, fiind acuzat de complicitate la delapidare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE