Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dan Șova a ajuns la DNA, la scurt timp după Victor Ponta

Postat la: 05.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La scurt timp după ce premierul Victor Ponta a ieșit, vineri, din sediul DNA, acolo a ajuns Dan Șova. Senatorul a fost chemat și el pentru a i se aduce la cunoștință acuzațiile procurorilor, iar la intrare a refuzat să facă orice fel de declarații,.răspunzând la o singură întrebare pusă de jurnaliști, cea referitoare la conflictul de interese al premierului 

Senatorul Dan Şova a ajuns la DNA în jurul orei 12.00, venind singur.

El a declarat, la intrarea în sediul DNA, referitor la faptul că premierul a comis infracţiunea de conflict de interes atunci când l-a numit în funcţiile de ministru pentru relaţia cu Parlamentul, ministru pentru Proiecte de infrastructură de interes naţional şi investiţii străine şi ministru al Transporturilor, că exclude că premierul ar fi vinovat.

Reamintim că Premierul Victor Ponta a fost chemat la DNA, vineri, la ora 11.00, şi i s-a adus la cunoştinţă că este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălare de bani, precum şi pentru conflict de interese.

"Sunt suspect în dosarul lui Şova, pentru activitatea de avocat în 2007-2008 şi, de asemenea, sunt în conflict de interese că l-am propus pe Şova ministru. Am venit la DNA ca orice om normal, nu a dat nicio declaraţie, o se ne cheme pentru declaraţii", a spus Ponta la ieşirea de la DNA.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE