Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dan Sova, adus la ICCJ, care decide daca ramane in arest sau va fi cercetat sub control judiciar

Postat la: 28.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dan Sova a fost adus, luni, din Arestul Capitalei la instanta suprema, care decide daca senatorul ramane in arest preventiv pana in 1 februarie, daca va fi plasat in arest la domiciliu sau cercetat sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta.

Senatorul Dan Sova a fost adus in jurul orei 9.00 la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde va fi judecata contestatia acestuia la decizia din 22 decembrie de prelungire cu 30 de zile a mandatului de arestare preventiva, din 3 ianuarie pana in 1 februarie 2016.

Judecatorul de drepturi si libertati de la instanta suprema a admis in 22 decembrie cererea procurorilor Directiei Nationala Anticoruptie (DNA) si a respins ca nefondata cererea lui Dan Sova de inlocuire a arestului preventiv cu arest la domiciliu.

Instanta suprema va decide definitiv, dupa judecara contestatiei lui Dan Sova, daca senatorul ramane in arest preventiv pana in 1 februarie, daca va fi plasat in arest la domiciliu sau cercetat sub control judiciar.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE