Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Daniel Constantin atacă Antena 3: Dezinformează cu privire la persoana mea

Postat la: 21.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, a reacționat pe pagina sa de Facebook cu privire la un articol publicat de Antena 3 și susține că aceștia dezinformează publicul din cauza conflictului pe care acesta îl are cu Dan Voiculescu.

"De regulă, nu reacționez politic și nici nu lansez o polemică față de un articol/material de presă. Cred că rolul presei este acela de a ne critica pentru greșelile pe care le facem, dar și acela de a prezenta OBIECTIV informații către cetățeni. Astăzi, însă, reacționez la un material al Antenei 3 (știm cu toții motivele pentru care dezinformează cu privire la persoana mea) din simplul motiv că nu aș vrea ca fermierii să se sperie din cauza lipsei de profesionalism sau relei intenții a jurnalistului", afirmă Daniel Constantin, pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Agriculturii susţine că România nu a pierdut 400 de milioane de euro din fondurile de dezvoltare rurală, așa cum susține materialul de presă.

"România a pornit un demers căruia i s-au alăturat 16 state membre pentru a prelungi cu 6 luni termenul până la care putem deconta cheltuieli din PNDR 2007-2013! Motivul este ambițios: dorim să avem un program național (cu alocarea cea mai mare 9,3 miliarde euro) cu grad de absorbție apropiat de 100%! Suntem astăzi la 85 %, adică cel mai mare grad de absorbție la nivel național! Cred că am reușit mult, dar vrem și mai mult! Vreau să informez clar (chiar dacă A3 nu a cerut un punct de vedere) că toți fermierii care au început proiectele sau sunt în perioada de implementare vor primi fondurile ca și până acum!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE