Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Daniel Constantin: Secretarii de stat sprijiniți de ALDE își depun demisia

Postat la: 17.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Copreședintele ALDE Daniel Constantin a anunțat ieri că trecerea partidului în Opoziție va fi marcată, azi, prin demisia tuturor secretarilor de stat sprijiniți de ALDE.

"Cu majoritate de voturi, s-a luat decizia ca mâine (marți - n.r.) toți secretarii de stat care au fost susținuți de ALDE să își depună demisia la Cancelaria primului ministru, marcând în felul acesta trecerea în Opoziție. (...) Aș vrea să subliniez faptul că suntem în Opoziție nu față de Guvernul Dacian Cioloș, nu față de primul ministru, nu față de vreun ministru anume, ci suntem în Opoziție față de forma de guvernământ. România nu traversează o criză economică, o criză care ar impune sosirea de tehnocrați, de specialiști în fruntea ministerelor. Ca atare, credem că soluția corectă, indiferent dacă primul ministru provenea din partide sau nu, era aceea ca toți cei care formează Guvernul, miniștrii, să aibă o puternică componentă și o puternică susținere politică în Parlament", a declarat Constantin, ieri, la finalul Biroului politic al partidului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE