Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












De ce sunt atat de multe cutremure pe Cercul de Foc al Pacificului. Ce influenta are A 9-a Planeta, descoperita recent de cercetatori

Postat la: 20.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cercetatorii in domeniul seismic, dar si vulcanologii, sunt ingrijoarati de faptul ca in ultima vreme au frecvent loc cutremure pe Cercul de Foc al Pacificului, acolo unde se inregistreaza si cei mai multi vulcani activi.

O noua ipoteza este legata de exploziile solare. S-a constatat ca exista o legatura intre exploziile solare de putere X, cele foarte mari si extrem de radiante si cutremure, ca si eruptii vulcanice. Ideea a aparut in 2011, un an cu multe explozii solare, dar si cu cutremure devastatoare, inclusiv Fukoshima. Exista anumite conjunctii planetare care, impreuna cu exploziile solare activeaza vulcanii si misca placile tectonice.

O alta ipoteza este legata de recenta descoperire a celei de-a 9-a planeta, una de proportii uriase, care ar avea o perioada de rotatie in jurul soarelui (dar si a unei misterioase stele geamana cu soarele nostru) de aproximativ 20.000 de ani. Planeta are o orbita eliptica in jurul celor doi sori aflati la distanta destul de apropiata daca ne referim la scara Caii Lactee. Planeta aceasta ar fi celebra Planeta X, sau Nibiru, din epopeele sumeriene si pe care ar locui nu mai putin celebri annunaki, sau zeii de demult ai omenirii la care se face referire nu numai in legendele sumeriene dar si in cele indiene, egiptene, care ar avea continuitate in cele relalate de biblie, in vechiul testament.

Descoperirea ipoteteica a Planetei X a fost anuntata de NASA in 1985, dupa care s-a lasat tacerea, urmand speculatiile adeptilor teoriei conspiratiei de care este plin internetul. In urma cu cateva luni, NASA a reconfirmat calculele unor astronomi care au anuntat existenta unei a 9-a planete, luand in considerare anumite anomalii existente la planetele mari ale sistemului nostru solar, Jupiter si Saturn, ajungand la concluzia ca exista o planeta uriasa care perturba traiectoriile planetelor sin sistemul nostru, dar care are o orbita eliptica in jurul al doi sori, iar planul orbital este de aproape 47 de grade inclinare fata de planul restului planetelor, aceasta planeta ocolind soarele nostru prin sudul lui, fiind asadar vizibila de pe Terra (cand ar urma sa fie vizibila) mai intai in emisfera sudica.

Ei bine, aceasta a 9-a planeta, dupa unii, a atins marginea sistemului nostru solar uzual, iar dupa altii, a intrat in sistem si se afla in spatele Soarelui nostru, fiind exact ceea ce sumerienii descriau drept Planeta Nibiru, egiptenii drept Planeta zeilor cu chip de animale, iar indienii drept zeii care foloseau aparatele de zbor (vimanele). Cand aceasta planeta interactioneaza de aproape cu sistemul nostru solar determina eruptii vulcanice si cutremure, iar cand se apropie de Terra determina inversarea polilor magnetici, iar in momentul cand distanta e minima, Panantul isi opreste miscarea de revolutie pentru aproximativ trei zile, dupa care incepe sa se invarta in sens invers daca momentul e surprins pe o anumita parte a soarelui (a orbitei Terrei), sau se misca accelerat daca e pe partea opusa.

Cercetarile stiintifice sunt abia la inceput, urmand ca prin calcule si observatii astronomice sa se afle cat de departe este intr-adevar a 9-a planeta si cat de mult ar influenta ea viata pe Terra. Cat despre locuitorii de pe aceasta, asa numitii zei antici, parerile sunt impartite, mai ales ca - spun expertii - ce s-ar intampla cu viata de pe planeta in mementele cand aceasta s-ar afla, de pilda, la jumatatea distantei dintre sori, pe un frig si ingheturi absolute, care nu pot sustine dezvoltarea vietii. Cert este ca ipoteza, daca se confirma ar fi o explicatie pentru desele cutremure de magnitudini mari de pe Terra din ultima vreme.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE