Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Delirul unei clarvăzătoare: "Spiritul lui Vadim poate deveni răzbunător!"

Postat la: 30.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Spiritul lui Vadim Tudor s-ar putea transforma într-o entitate răzbunătoare, la fel ca Elodia, trâmbițează fosta clarvăzătoare a tribunului, brașoveanca Nina Petre, care bate câmpii (fără talent) pe site-ul propriu.

"Dupa moartea Maestrului Vadim Tudor, multe voci au prins curaj sa se exprime (...) Pe mort nu-l mai doare nimic. Putin îi pasa de cei care îl pomenesc cu rautate.

Feriți-vă de strigoiul PRM

Amintirea este asa cum i-o pastreaza fiecare: la unii buna, la altii rea, iar la ceilalti, indiferenta. În schimb, familia care l-a iubit si spiritul plecat dintre cei vii pot fi loviti direct în suflet. Fac un apel de bun-simt catre cei care îl mai spurca pe Maestrul Vadim Tudor, sa se abtina de la vorbele si gândurile agresive! Ar fi pacat ca spiritul lui Vadim sa ajunga razbunator ca spiritul Elodiei, din cauza prea multelor batjocuri si nedreptati", avertizeză fosta simbriașă a lui C.V. Tudor.

Alex Miclovan

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE