Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Deputatul Nicolae Păun scapă de arest, dar face Paștele după gratii!

Postat la: 21.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins cererea depusă de DNA de prelungire a restului preventiv cu 30 de zile pentru fostul lider al Partidei Romilor-Pro Europa, deputatul Nicolae Păun

Pe 3 mai, a treia zi de Paște, acesta va fi pus în libertate, sub control judiciar, decizia nefiind definitivă însă. "În baza art.237 alin.2 Cod procedură penală, raportat la rt.202 alin.4 lit.b cu referire la art.211 Cod procedură penală, dispune înlocuirea măsurii arestării preventive a inculpatului Păun Nicolae cu măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile, de la data de 27.04.2016 şi până la data de 25.06.2016, inclusiv" se arată în minuta magistarților.

Nicolae Păun a fost arestat pe 27 februarie, sub învinuirea de spălare de bani, trafic de influență și detunare de fonduri europene și guvernamentale în dosarul în care mai este cercetat și deputatul Mădălin Voicu, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni, printre care folosirea de documente false pentru obținerea de fonduri europene, spălare de bani, evaziune fiscală.

Potrivit DNA, la inițiativa Asociației Partida Romilor „Pro Europa", a fost realizat, în toate județele României, în perioada 2010 - 2013, proiectul „Antreprenoriatul social, o șansă pentru comunitățile de romi", cu finanțare din fonduri europene. Prin implementarea proiectului se urmăreau mai multe aspecte, printre care crearea a 200 de noi locuri de muncă și implicarea, în inițiative de antreprenoriat social, a unui număr de peste 3.000 de persoane provenite din grupuri defavorizate.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE