Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Deputatul traseist Cezar Cioată a schimbat iar partidul trecand la PSD

Postat la: 30.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deputatul Cezar Cioată, care se afla printre parlamentarii care au schimbat cel mai des partidul în timpul actualei legislaturi, a trecut la PSD ,după ce luna trecută a părăsit formațiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu.

Cezar Cioata a fost ales în 2012 pe listele PPDD, părăsind însă formațiunea lui Dan Diaconescu la doar câteva luni dupa alegeri. Acesta s-a înscris, la începutul anului 2013, în PC, unde a stat mai puțin de o lună. A revenit în PPDD pentru trei luni, apoi a pleat din nou grupul parlamentar, declarându-se independent. În primavara anului 2013 s-a alăturat din nou Partidului Conservator, care a fuzionat ulterior cu formațiunea lui Călin Popescu Tăriceanu, ALDE.

Deputatul de Suceava și-a înregistrat, în toamnă, demisia din ALDE, anunțul oficial fiind făcut în plenul Camerei Deputaților de către președintele de ședință, Florin Iordache. El a trecut ieri, la PSD, înscrierea sa în partidul condus la Suceava de presedintele Consiliului Judetean -Cătălin Nechifor, a fost discutată și aprobată de Biroul Permanet al PSD.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE