Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Detalii ȘOCANTE despre ce le-a spus teroristul din Munchen oamenilor înainte de a-i ucide

Postat la: 23.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un bărbat identificat drept Luan Zequiri a declarat la postul german N-tv că s-a aflat vineri seară în centrul comercial din Munchen în momentul atacului armat şi că l-a auzit pe atacator proferând insulte la adresa străinilor, transmite BBC.

El a spus că a văzut un singur atacator, care purta bocanci şi un rucsac. Potrivit declaraţiilor sale, s-a uitat în direcţia atacatorului, care a împuşcat doi oameni aflaţi pe scări. Martorul s-a ascuns într-un magazin, iar apoi a fugit afară şi a văzut morţi şi răniţi întinşi la sol.

Poliţia din Munchen - cu o populaţie de 1,5 milioane de locuitori, cel de-al treilea oraş al Germaniei - le-a cerut martorilor să încarce înregistrări video şi fotografii făcute la locul atacului pentru a-i ajuta în anchetă. Anterior, poliţia îi rugase pe cetăţeni să nu difuzeze online imagini de la operaţiunile poliţiei, susţinând că un astfel de demers nu ar face decât să-i ajute pe atacatori, scrie agerpres.ro.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE