Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












DEZVĂLUIRI din Beciul Domnesc. Cum se înțelegeau Dorin Cocoș și Sile Cămătaru după gratii

Postat la: 18.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sile Cămătaru a declarat în repetate rânduri că Dorin Cocoș este prietenul său, reiterând acest lucru atunci când a apărut informația potrivit căreia ar fi comandat la Elena Udrea să fie infestată cu HIV de un alt deținut. 

Daniel Neacșu, cunoscut ca dan Cioară, care a fost în arest preventiv alături de Cocoș, Ștefan Gheorghe și Sile Cămătaru a dezvăluit ce făceau aceștia în perioada în care au fost închiși și cum se întrețineau Dorin Cocoș și Sile Cămătaru.

"M-am intors din "cantonament". A fost greu, dar m-am descurcat. Conditiile sunt inumane, dar, deh, m-am adaptat la mediu si spatiu. Am facut sport, am meditat, am citit. Era o atmosfera apasatoare. Foarte multi oameni speriati in jurul meu! Am fost coleg de detentie cu Dorin Cocos, Alin Ionescu, Sile Camataru si Pinalti.

Sunt oameni ok. Acolo oricum aroganta nu are ce cauta. Trebuie lasata afara. Isi pierdeau si ei timpul cum puteau. Jucau carti, rummy si sah. "Pinalti", Cocos si Sile Camataru jucau sah, dar cel mai mult Cocos cu Sile Camataru. Sile joaca foarte bine", a declarat Daniel Neacsu pentru wowbiz.ro.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE