Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Diavolul umbla pe strada noaptea. Dispoziția 666: Poliția Satu Mare roagă cetățenii să nu iasă din casă între 22.00 și 06.00

Postat la: 11.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Politia din Satu Mare a dat o dispozitie generala catre cetateni, care a lasat pe toata lumea bouche-bee. Agenții de la Poliția Judiciară și cei de la Rutieră nu muncesc între orele 22.00 și 06.00, exact în perioada în care au loc cele mai multe infracțiuni, potrivit unei dispoziții a șefului Poliției Satu Mare.

Dispoziție controversată poartă, parcă, un număr predestinat: 666/23.03.2015, iar locuitorii din Satu Mare au numit-o imediat "Legea Diavolului". Si nu degeaba. După emiterea ordinului, un sătmărean și-a crucificat mama, iar doi prunci au fost găsiți înjunghiați. Criminalul actriței Gabriela Dorgai, ucisă pe 20 noiembrie 2014, nu a fost găsit nici până astăzi.

Dispoziția „blestemată" a fost emisă în aceeași lună în care Direcția Națională Anticorupție (DNA) a percheziționat sediul Poliției. Recent, adjunctul IPJ Satu Mare, Liviu Tăut, a fost pus sub învinuire pentru luare de mită. După emiterea ordinului, pe 10 mai, două fetițe gemene, nou-născute, au fost găsite înjunghiate într-un tomberon din municipiu. Ucigașul nu a fost găsit. Pe 24 mai, sătmăreanul Marcel Nagy, din localitatea Giungi, și-a ucis părinții și 35 de găini din gospodărie apoi a vrut să se sinucidă.

În ciuda acestor orori toți polițiștii de la judiciar lucrează doar de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00. Aceeași situație se regăsește și în cadrul programului de lucru stabilit la nivelul Serviciului Rutier, acolo unde polițiștii sunt planificați doar pe două schimburi, adică între orele 6.00 - 14.00 și 14.00-22.00. În acest context, Cosmin Andreica, reprezentantul sindicatului polițiștilor a transmis un mesaj: „Sfătuim toți cetățenii de bună credință să nu circule în intervalul 22.00-06.00 pe drumurile naționale pentru simplul fapt că nu are cine să-i protejeze împotriva celor care încalcă regulile de circulație". Oficial, purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, a declarat, pentru „Evenimentul zilei", că șefii poliției sătmărene nu comentează.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE