Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












DN1: Două persoane au murit după coliziunea dintre o maşină şi un autocar

Postat la: 08.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un accident rutier s-a petrecut marți dimineața, în jurul orei 04:50, pe DN 1, la ieșirea din Aiud spre Mirăslău. Din primele informații, două persoane și-au pierdut viaţa, iar o altă persoană a fost rănită grav în urma unui impact între o maşină şi un autocar.

Potrivit IPJ Alba, un autocar a intrat în depășirea unui TIR și a lovit frontal un BMW care circula, regulamentar, din sens opus. În BMW erau trei persoane, dintre care două au decedat, iar cealaltă a fost rănită. În autocar se afla șoferul și încă o persoană, informează romaniatv.net.

În urma impactului frontal deosebit de puternic, două persoane din autoturism au decedat, iar o alta a fost grav rănită. La faţa locului s-au deplasat echipaje SMURD Aiud și Alba Iulia, pentru descarcerarea victimelor și acordare de prim ajutor. Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri- Începând cu ora 06:30,în judeţul Alba, traficul rutier a fost reluat pe un fir, alternativ, pe DN1 Alba Iulia - Turda. Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule prudent și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE