Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












DNA aduce noi acuzații pe numele lui Toni Greblă referitoare la ferma de struți

Postat la: 10.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul judecător al Curții Constituționale, Toni Greblă, a ajuns, miercuri dimineața, la sediul DNA pentru a fi audiat și a i se aduce la cunoștință noi acuzații. Potrivit unor surse media acuzațiile sunt legate de veniturile pe care acesta le-a obținut de pe urma fermei de struți pe care acesta o deține împreună cu finul său.

Toni Greblă, care și-a dat în urmă cu două luni demisia din funcția de judecător al Curții Constituţionale  este acuzat de trafic de influență, în formă continuată, efectuare de operațiuni financiare ca acte de comerț incompatibile cu funcția în scopul obținerii pentru sine și pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite (2 infracțiuni), constituirea unui grup infracțional organizat (în forma constituirii și în vederea pregătirii infracțiunii de folosire, la autoritatea vamală, a documentelor vamale de transport sau comerciale falsificate). Acestor acuzații li se vor adăuga, miercuri, altele noi.

În cauză se desfășoară acte de urmărire penală și față de alte persoane. 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE