Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Doi deținuți condamnați pentru omor și furt au evadat

Postat la: 28.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Doi deținuți în vârstă de 25 și 36 de ani, condamnați pentru furt, respectiv omor, au evadat, miercuri seară, din secția Buziaș a Penitenciarului Timișoara.

„În vederea capturării deţinuților, au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv: blocarea căilor de acces- posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului unității, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din angajaţi ai Penitenciarului Timișoara, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie Timiș, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Timiș si Poliția de Frontieră", se arată în comunicatul Penitenciarului Timișoara.

„De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative, care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului. În cazul în care deţineţi informaţii care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deţinuților vă rugăm să contactaţi cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sunaţi la numărul de telefon 112. De asemenea, puteţi contacta Penitenciarul Timișoara la telefon: (0256) 200030", se mai arată în text.

Se specifică de asemenea și semnalmentele celor doi evadați: GAVRIL BOGDAN - înălțime: 1,71 m, (ochi căprui, păr șaten închis, constituție: atletică, purta pantalon trening gri cu verde. IULKO ZOLTAN - înălțime: 1,72 m (ochi albaștri, păr șaten, constituție: atletică, tatuaje pe brațe, purta pantalon crem și tricou roșu.

Bogdan Gavril, 25 de ani condamnat pentru furt, și Zoltan Iulko, 36 de ani, condamnat pentru omor, se aflau în regim semideschis la secția Buziaș a Penitenciarului Timișoara. Ei au profitat de faptul că se aflau în regim semi-deschis la Penitenciarul din Buziaș și au evadat escaladând un gard care înconjura incinta, scrie tion.ro. Polițiștii au instituit filtre în întreg județul Timiș pentru a-i prinde pe cei doi evadați.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE