Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Două bărci s-au ciocnit pe Lacul Snagov. Un mort și cinci răniți în stare gravă

Postat la: 14.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un accident deosebit de grav s-a produs, sâmbătă noaptea, pe lacul Snagov după ce două ambarcațiuni cu 11 persoane la bord s-au ciocnit. Potrivit polițiștilor, vinovat pentru producerea accidentului este șoferul uneia dintre bărci care conducea cu o viteză foarte mare.

Un teribil accident intre doua ambarcaţiuni s-a petrecut in noaptea de sâmbăta spre duminica, pe Lacul Snagov. Cinci persoane sunt rănite in urma impactului puternic dintre cele doua barci, iar o a șasea persoană a fost găsită moartă în apele lacului după 1-0 ore de căutări.

Victimele accidentului au fost transportate la Spitalele Elias şi Floreasca, din Capitală. Ambarcaţiunile implicate în accident sunt o barcă particulară şi una aparţinând unui restaurant de pe malul lacului.

În total, patru persoane au fost transportate la spital, în Capitală, una a refuzat transportul.

"Incidentul a avut loc în cursul nopţii târziu, am fost informat de către ISU Bucureşti. A fost deplasat echipajul de scafandri având în vedere că, pe lângă alte echipaje medicale de urgenţă şi de prim ajutor, din păcate mai avem o persoană dispărută pe care echipajele de scafandri ale pompierilor Bucureşti o caută. Bănuim ca va fi declarata decedata la scoaterea din apă", a spus Raed Arafat.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE