Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dragoş Tudorache: De luni, două schimburi la Permise de la 7:00 la 21:00. Se va trece la programarea online

Postat la: 25.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul de Interne, Dragoş Tudorache, a anunţat, vineri, că la Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) din Pipera se va lucra, începând de luni, în două schimburi, programul fiind 07-21, tot de luni urmând a fi implementată şi programarea online.

Tudorache a mai declarat că prefecţii de Bucureşti, Ilfov şi cei din conducerea Direcţiei Permise nu vor fi schimbaţi din funcţii "încă", dar că nu va ezita să facă acest lucru dacă "derapajele" vor continua după implementarea noilor măsuri.

"Începând de luni, centrul din Pipera va lucra în două schimburi, programul fiind 07.00-21.00, în fiecare zi lucrătoare. Am disous alocarea imediată a 60 de posturi suplimentare din rezerva Ministerului de Interne, 50 la Bucureşti şi 10 la Ilfov, prin detaşarea unor lucrători din aparatul centrl al ministerului. În timpul acestui weekend, personalul va fi instruit astfel încât de săptămâna viitoare să fie operaţional. De luni, se va trece la un sistem de programare online pentru Bucureşti şi Ilfov", a declarat, vineri, ministrul de Interne, Dragoş Tudorache.

Aproximativ 300 de oameni au aşteptat din nou, vineri dimineaţă, la cozi la sediul Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) din Pipera, coada întinzându-se pe o distanţă de 30-40 de metri. Cei mai mulţi au declarat că vin încă de noaptea, având în vedere că programul la ghişee începe la ora 08.00, iar ei trebuie să ajungă la muncă la ora 09.00. Totodată, oamenii se plâng că sunt puţini angajaţi la ghişee.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE