Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dragoș Băsescu, nepotul fostului președinte, dus de procurori la DNA

Postat la: 17.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dragoș Băsescu, fiul fratelui fostului președinte Traian Băsescu a fost dus, miercuri dimineața, cu o mașină a procurorilor DNA la sediul Direcției naționale Anticorupție, unde urmează să i se aducă la cunoștință acuzațiile în dosarul lui Sergiu Lucinschi.

Ajuns la sediul DNA, Dragoș Băsescu le-a spus jurnaliștilor că nu știe ce se întâmplă și de ce au intervenit procurorii DNA la el acasă, dar că urmează să afle după ce ajunge în fața procurorului de caz.

Potrivit Digi24, nepotul fostului președinte va fi acuzat de trafic de influență în dosarul lui Sergiu Lucinschi, caz în care este anchetat și Radu Pricop, ginerele lui Traian Băsescu.

Reamintim că nu este prima dată când Dragoș Băsescu are probleme cu legea.Firma de consultanţă a lui Dragoş Băsescu, nepotul lui Traian Băsescu, a fost somată de Fisc de două ori, în 2014, pentru a-şi plăti datoriile la buget. Tânărul avea de plătit peste 13.000 de euro.

Sediul firmei lui Dragoş Băsescu, care se ocupă de conultanţă pentru afaceri şi management, este în sectorul 1 al Capitalei. În primele lui ale anului. Serviciul de Colectare şi Executare Silită din cadrul Administraţiei Finanţelor Publice Sector 1 a emis două somaţii şi titluri executorii pentru banii datoraţi de firma nepotului lui Traian Băsescu, anunţă ziarul Ring.

Dragoş Băsescu avea de plătit 46.820 de lei la bugetul de stat şi 9.749 de lei la cel al asigurărilor sociale de stat, precum şi obligaţii restante şi la bugetul asigurărilor de sănătate, de 3.326 de lei, şi 319 lei la cel al asigurărilor pentru şomaj. În total, nepotul şefului statului avea datorii de 60.214 lei (aproximativ 13.300 de euro). Nu se ştie dacă Dragoş Băsescu şi-a plătit dările, după primirea somaţiilor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE