Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dubla tragedie in familia lui Costi Ionita: Tatal sau si unchiul sau au murit la diferenta de o zi

Postat la: 22.03.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După ce luni, unchiul artistului s-a stins din viaţă în urma unui stop cardiac, marţi, inima tatălui lui Costi Ioniţă a încetat să mai bată. Bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

La mai puţin de 24 de ore de la primul deces din familia lui Costi Ioniţă, marţi o altă veste proastă l-a lovit nemilos. Tatăl artistului nu a putut să accepte dispariţia fratelui său şi în urma supărării a suferit şi el un stop cardiac. A fost transportat la spitalul din Galaţi în stare gravă. Era intubat și ventilat mecanic, însă inima lui a cedat.

Totul se pare că a pornit după ce unchiul lui Costi Ioniță, de 67 de ani din localitatea Movileni, județul Galați, a murit luni dimineaţă. Tatăl artistului, în vârstă de 82 de ani, ar fi fost atât de afectat de cele întâmplate încât a făcut infarct.

Cei doi bătrâni au plecat zilele trecute din Constanța, unde locuiesc, și au mers la țară, în Movileni, pentru a începe lucrările de primăvară la locuința pe care o au în județ. Îndurerată, mama artistului a venit, marţi, să ridice trupurile neînsufleţite ale celor doi bărbaţi.

Funeraliile vor avea loc la Constanţa. În tot acest timp, Costi Ioniţă nu s-a aflat în România. Artistul nu a ajuns luni seară, la spital, la unchiul său, când l-ar mai fi găsit încă în viaţă pe tatăl său.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE