Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












După apartitia filmului cu Cordunenii si amanta, PSD l-a invalidat pe Gheorghe Nichita

Postat la: 07.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Conducerea PSD a invalidat decizia prin care Gheorghe Nichita a revenit la conducerea filialei Iaşi. Biroul Politic Naţional al PSD a invalidat luni decizia conducerii organizaţiei judeţene Iaşi prin care Gheorghe Nichita a revenit la conducerea filialei, a anunţat preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, după ce a analizat solicitarea făcută de primarul suspendat al Iaşiului.

"Astăzi am analizat în BPN adresa şi solicitarea de la dl. Nichita, însoţită de o hotărâre a Biroului Permanent Judeţean de reinstalare în funcţia de preşedinte a organizaţiei PSD Iaşi. Biroul Permanent Naţional a invalidat hotărârea Biroului Permanent Judeţean şi a respins resintalarea domnului Nichita în fruntea organizaţiei judeţene Iaşi", a spus Dragnea. Surse ale Ziuanews au precizat ca la luarea deciziei a contribuit si aparitia in presa a unui film legat de filajul amantei lui Nichita impreună cu clanul interlop Cordunenii.

Dragnea a precizat că lider al PSD Iaşi rămâne Victorel Lupu, instalat interimar prin decizia Comitetului Executiv Naţional al partidului. Primarul suspendat al Iaşiului, Gheorghe Nichita, cercetat de DNA sub control judiciar, a revenit, la începutul lunii august, în postul de preşedinte al filialei judeţene PSD Iaşi, după ce se autosuspendase din funcţie în luna mai, Nichita motivând că a luat decizia din cauza disputelor apărute în organizaţie. Decizia de a renunţa la autosuspendarea din fruntea organizaţiei judeţene PSD Iaşi a fost anunţată de Nichita într-o şedinţă a Biroului Permanent Judeţean. Totodată, membrii BPJ al PSD Iaşi au votat atunci, cu o singură abţinere, revenirea lui Nichita la şefia organizaţiei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE