Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












EDU.RO - REZULTATE BACALAUREAT 2016. Notele din toate judeţele din ţară pentru absolvenţii clasei a XII-a

Postat la: 11.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Absolvenţii clasei a XII-a află ce rezultate au obţinut la BAC 2016. Notele din toate judeţele. Pentru a fi declaraţi promovaţi, absolvenţii de clasa a XII-a trebuie să obţină minimum nota 5 la fiecare dintre disciplinele de la bacalaureat 2016, iar media generală de la Bac 2016 trebuie să fie minimum 6.

Afişarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 12 iulie (până la ora 16.00) pe site-ul EDU.RO. În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, în intervalul orar 16:00-20:00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 16 iulie.

În total, 137.344 de absolvenţi de clasa a XII-a din promoţia curentă, dar şi din promoţiile anterioare, s-au înscris la probele scrise de la Bacalaureat 2016, care s-au susţinut în 473 de centre de examen. De asemenea, potrivit datelor Ministerului Educaţiei, lucrările au fost corectate în 87 de centre de evaluare.

Probele scrise de la Bacalaureat au început luni, 4 iulie, cu testul de la Limba şi Literatura Română, marţi având loc proba la Limba Maternă, miercuri (6 iulie), candidaţii au susţinut proba obligatorie a profilului (Matematică sau Istorie), iar vineri a avut loc proba la alegere în funcţie de profilul liceal absolvit, care s-a susţinut la una din 10 materii: geografie, chimie, fizică, biologie, informatică, filosofie, logică, psihologie, sociologie şi economie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE