Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Şefa Secţiei Psihiatrie a Spitalului din Arad, reţinută

Postat la: 01.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Procurorii Parchetului General fac primele reţineri în dosarul testărilor ilegale de medicamente. Şefa Secţiei Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad şi cadru didactic la Universitatea de Vest "Vasile Goldiş" Arad, Delia Marina Podea, a fost reţinută şi va fi adusă în Capitală, unde procurorii vor cere Tribunalului Bucureşti mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Delia Podea este acuzată că a solicitat şi a primit bani de la persoane care s-au internat fictiv la Secţia de Psihiatrie, pentru pregătirea dosarului de pensionare pe caz de boală. Polițiștii, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul General, au facut marți 26 de percheziţii la cabinetele unor medici cercetaţi pentru luare de mită, abuz în serviciu, fals intelectual şi fals material în înscrisuri oficiale, care ar fi derulat studii clinice ilegale pe pacienți.

"Perchezițiile sunt efectuate la mai multe unităţi sanitare din Bucureşti şi din judeţele Arad, Cluj, Constanţa şi Dolj, unde îşi desfăşoară activitatea cei în cauză, precum şi la sediile şi punctele de lucru a 5 societăţi comerciale cu profil medical, care reprezintă interesele sponsorilor. De asemenea, sunt ridicate înscrisuri şi probe de la 31 de unităţi sanitare aflate pe raza judeţelor Argeş, Botoşani, Buzău, Braşov, Cluj, Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Iaşi, Mureş, Neamţ, Prahova, Suceava, Sibiu, Timiş şi Vrancea", se arăta în comunicatul citat.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE