Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Elena Udrea a scăpat de arestul la domiciliu. Va putea ieși la shopping, dar în București

Postat la: 16.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Elena Udrea a primit liber la shopping după ce judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au decis să ridice măsura arestului la domiciliu în cazul fostului ministru al Dezvoltării. Udrea va putea ieși din casă ori de câte ori dorește acest lucru, dar va trebui să se prezinte la poliție de câte ori este chemată deoarece se va afla în continuare sub control judiciar.

Elena Udrea a scăpat de arestul la domiciliu în dosarul "Gala Bute" şi va fi plasată sub control judiciar. Decizia judecătorilor de astăzi de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) este definitivă, blonda fiind ultima care rămăsese arestată în acest dosar, toţi ceilalţi fiind acum sub control judiciar.

Elena Udrea a ajuns, în această dimineaţă, la sediul Curţii Supreme unde va avea loc şedinţa de judecată şi a anunţat că va contesta măsura de arest la domiciliu dată ieri de magistraţi în dosarul Gala Bute. Udrea a venit însoţită de avocatul său. "Am toate argumentele să solicit o măsură mai uşoară, măcar pentru faptul că ceilalţi din dosar au măsuri mai uşoare decât mine", a spus Elena Udrea, la sosirea la ICCJ.

De altfel decizia a fost extreme de simplă pentru judecătorul de drepturi și libertăți, deoarece procurorii anticorupție nu au cerut prelungirea arestului preventiv. Explicatia este legata de o recenta decizie a Curtii Constitutionale in ceea ce priveste arestul la domiciliu. Judecatorii au aratat luna trecuta ca arestul la domiciliu nu ar fi o masura constitutionala, deoarece nu ar fi foarte bine stabilit de cate ori poate fi prelungita aceasta masura.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE