Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Elena Udrea voia să meargă în parlament, dar legea pe care urma să o voteze a fost scoasă de pe ordinea de zi

Postat la: 17.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul ministru al Dezvoltării, deputatul Elena udrea a declarat, miercuri dimineața, la sediul Poliției capitalei că va merge miercuri în Parlament pentru a lua parte la votul privind modificarea legii electorale. Proiectul a fost scos de pe ordinea de zi, așa că nu se știe dacă Udrea va mai ajunge la palatul Parlamentului. 

"Mi-ar propus să merg azi în Camera Deputaţilor. Am înţeles că se votează o lege importantă - noua lege electorală", a declarat Elena Udrea, miercuri dimineața. Ulterior, legea alegerilor a fost scoasă de pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor. Nu se ştie dacă Elena Udrea va mai merge azi în Parlament.

Fostul ministru a fost ultima dată la serviciu pe 9 februarie, când colegii deputaţi au încuviinţat cererea DNA de reţinere şi arestare. Udrea şi-a lăsat atunci cartela de vot pe banca din plen, deci va trebui mai întâi să o recupereze, pentru a putea vota. Fostul lider PMP trebuie să-şi depună şi declaraţiile de avere şi interese, termenul limită fiind deja depăşit cu două zile.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE