Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Femeie din Roman şi-a tranşat soţul şi a vrut să transporte bucatile de cadavru cu un taxi si un microbuz

Postat la: 15.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O femeie, din oraşul Roman, care după ce şi-a tranşat soţul şi a împachetat bucăţi din acesta, a vrut să-l transporte cu un taxi.

Femeia s-a dat jos dintr-un microbuz cu coletul care era foarte mare si a vrut sa se urce intr-un taxi. Soferului i s-a parut suspect, mai ales dupa dimensiunile coletului si dupa urmele de sange si a sunat la 112. Un echipaj s-a deplasat imediat la fata locului, a desfacut coletul si a descoperit bucati transate dintr-un cadavru. Politistii s-au dus la casa femeii unde au gasit alte bucati de carne de om ciopartite.

Femeia, conform informatiilor e o profesoara din Roman si urmeaza acum o ancheta fosrte complexa, in primul rand pentru a se stabili identitatea celui transat, care, conform tuturor supozitiilor ar fi chiar situl femeii. Este destul de din pripa pentru a se face speculatii dar se pare ca intre cei doi soti aveau certuri frecvente.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE