Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Florian Walter a fost localizat de Interpol. Dacă e în Cuba oricum nu poate fi extrădat

Postat la: 04.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Florian Walter este în momentul de faţă unul dintre cei mai căutaţi români după ce a reuşit să fugă din ţară înainte de a fi găsit de procurorii DIICOT. Există informaţii că acesta s-ar fi refugiat în Cuba, țară cu care România nu are acord de extrădare.

Tribunalul Prahova anunță însă că Walter a fost descoperit cu ajutorul Interpol și autoritățile române au cerut extrădarea sa, fără a spune însă în ce țară a fost găsit omul de afaceri. Potrivit portalului instanţelor de judecată, Tribunalul Prahova a admis joi o cerere formulată de Biroul Naţional Interpol şi a constatat că sunt întrunite condiţiile legii pentru solicitarea extrădării lui Florian Walter şi punerea în executare a mandatului de arestare preventivă emis pe numele acestuia. 

Florin Walter a fost dat în consemn la frontieră în data de 6 mai, iar ulterior instanţa a dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele său în condiţiile în care acesta se sustrăgea urmăririi penale. 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE