Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fostul primar al comunei Lunca Mureşului, găsit cu gâtul tăiat pe un câmp, lângă o mașină

Postat la: 27.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul primar al comunei Lunca Mureșului, Ioan Rusu, a fost descoperit mort duminică dimineața, cu gâtul tăiat, lângă mașina personală. Procurorii au confirmat că este vorba despre o moarte suspectă.

„Am fost sesizați duminică dimineața că a fost găsită o persoană de sex bărbătesc în Lunca Mureșului fără viață, lângă mașină, cu urme de violență pe corp. La fața locului s-au deplasat procurorul criminalist împreună cu polițiști, care au ridicat probe și au făcut cercetări", a declarat pentru Alba24, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, Marius Ungurean. Cazul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, care efectuează cercetări la faţa locului iar medicul legist urmează să stabilească cauza morţii acestuia.

Ioan Rusu a fost primar al comunei în perioada 2012 - 2016. A fost inginer agronom, cu doctorat în domeniu, şi a avut funcţia de preşedinte al Asociaţiei Cultivatorilor de Sfeclă de Zahăr din Alba. Ca primar, a candidat şi a câştigat în 2012 din partea USL, el fiind la vremea respectivă membru PSD. În 2016, Ioan Rusu nu a mai candidat la funcţia de primar. El era consilier local din partea PSD. Anchetatorii verifică toate ipotezele în cadrul anchetei demarate imediat după sesizare. Cadavrul a fost găsit duminică dimineaţa lângă maşina victimei. Autopsia se va realiza în cursul zilei de duminică.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, Marius Ungureanu, a declarat că la faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, condusă de procuror criminalist cu poliţişti, inclusiv medic legist şi urmează să se facă autopsia medico-legală şi celelalte cercetări specifice. „Este o moarte suspectă, se efectuează cercetări la faţa locului. Urmează să desfăşoare şi alte cercetări, inclusiv autopsia medico-legală şi se va stabili cauza exactă a morţii", a spus Marius Ungureanu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE