Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gabriel Oprea la DNA în dosarul morţii poliţistului Gigină

Postat la: 07.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gabriel Oprea s-a prezentat, miercuri dimineaţă, la DNA pentru a fi audiat în dosarul accidentului în care și-a pierdut viața polițistul Bogdan Gigină. Fostul vicepremier a fost pus, în luna otombrie a acestui an, sub acuzare pentru ucidere din culpă în cazul morţii lui Bogdan Gigină.

Poliţistul Bogdan Gigină şi-a pierdut viaţa, în 20 octombrie 2015, în timp ce conducea o motocicletă a Brigăzii Rutiere Bucureşti. Agentul de poliţie făcea parte dintr-o coloană oficială a lui Gabriel Oprea, în acel moment în funcţia de vicepremier şi ministru al Afacerilor Interne, iar din cauza condiţiilor meteo nefavorabile a căzut într-o groapă nesemnalizată săpată pe carosabil. În momentul producerii accidentului, Gabriel Oprea se îndrepta către locuinţa sa.

„În ceea ce priveşte cauza accidentului de circulaţie constând în viteza de deplasare (84 de km/h) şi neadaptarea acesteia la condiţiile meteorologice, din probele administrate pe parcursul urmăririi penale rezultă indicii rezonabile că această cauză a fost determinată de către ministrul de Interne Oprea Gabriel. Viteza de deplasare era stabilită în mod implicit de către ministrul de interne prin comunicarea destinaţiei şi a momentului precis la care acesta trebuia să ajungă la destinaţie. De altfel, acesta era singurul în măsură să solicite mărirea vitezei de deplasare dincolo de depăşirea limitei de siguranţă", au declarat anchetatorii.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE