Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gabriel Oprea se opune PSD: O susțin pe Koveși pentru un nou mandat

Postat la: 11.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat, joi, că o susține în continuare pe Laura Codruța Koveși pentru un nou mandat în fruntea DNA și că instituția condusă de aceasta este un etalon la nivelul Europei și ar putea ajuta foarte mult la aderarea României la Schengen.

"Lupta asta anticorupţie este istorică şi a dus mult la întărirea statului român. România are oameni profesionişti şi aşteptăm să primim ceea ce merităm, să intrăm cu pasul 1 în Schengen. România este respectată şi generează stabilitate şi securitate. O spun partenerii noştri", a spus Oprea, la Adevărul Live.

"Din moment ce spun că DNA este un etalon la Bruxelles, că este un moment istoric, normal că o susţin. Şefa DNA este Laura Codruţa Kovesi, care a fost susţinută de Ponta, Cazanciuc şi de mine. A demonstrat că merită acest lucru, chiar dacă o să fac discuţii. Sunt un om care îmi e frică de lege şi de stat şi încerc să nu greşesc", a mai spus Oprea.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE