Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gabriel Oprea vrea pentru MAI sediile lui Voiculescu Grivco, Intact și ale televiziunilor Antena 1 și Antena 3

Postat la: 03.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul de Interne, vicepremierul Gabriel Oprea, a cerut Ministerului Finanțelor să îi dea în administrare sediile Grivco, Intact și ale televiziunilor Antena 1 și Antena 3, imobile care i-au aparținut omului de afaceri Dan Voiculescu, invocând lipsa de spațiu cu care se confruntă ministerul.

La scurt timp după solicitare, conform unui document obținut de Profit.ro, la nivelul Guvernului a fost redactat un proiect de hotărâre în acest sens. Imobilele au intrat în proprietatea statului, mai exact a Ministerului Finanțelor, în contul prejudiciului estimat la 60 milioane de euro din dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), în care Voiculescu a fost condamnat la închisoare pentru 10 ani pentru folosirea influenței politice la privatizarea frauduloasă a institutului și spălare de bani prin cumpărarea terenului la un preț subevaluat. Oprea a solicitat Finanțelor ca toate aceste imobile, fără excepție, să fie trecute din proprietatea privată a statului în domeniul public al statului și administrarea Ministerului Afacerilor Interne.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE