Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gheorghe Flutur vrea să redevină vătaful judeţului Suceava

Postat la: 22.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Secretarul general al PNL, senatorul Gheorghe Flutur, a anunţat, azi, că va candida la Consiliul Judeţean Suceava şi vrea să fie "locomotiva" partidului în judeţ, astfel încât PNL să obţină majoritatea în CJ Suceava, iar el să se întoarcă în funcţia de preşedinte al CJ.

Flutur a spus că Delegaţia Permanentă a PNL Suceava i-a cerut să candideze şi şi-a asumat această candidatură pentru a pune în practică marele proiect de dezvoltare a judeţului pe care l-a început în mandatul 2008-2012. Trebuie precizat ca Gheorghe Flutur a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava în mandatul 2008-2012, cand s-a remarcat prin osanalele dedicate Elenei Udrea si lui Traian Basescu, ajungand sa scrie pe dealurile prin tarcuri de oii numele Bucovinei.

El a mai anunţat că, împreună cu candidatul la funcţia de primar al Sucevei, deputatul Ioan Bălan, va pune în practică "Proiectul Ştefanian" care are în centru Cetatea de Scaun a Sucevei, dar care va fi unul mai larg, în care vor fi implicate instituţii de cultură, asociaţii de turism, muzee, parcuri şi rezervaţii naturale. Flutur a precizat că pentru proiectul său are nevoie de pilonii de bază - primarii, începând cu cel din Suceava, unde el sprijină candidatura lui Ioan Bălan, şi cei din Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului şi Siret, Mihăiţă Negură, Marius Ursaciuc şi Adrian Popoiu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE