Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ghita spune ca i s-a cerut sa-l aduca pe Ponta in tara: Intentia era sa-l puna sub control judiciar

Postat la: 24.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deputatul Sebastian Ghita a pornit o adevarata cruciada impotriva sistemului dupa ce procurorii DNA i-au adus miercuri noi acuzatii de coruptie, i-au pus sechestru pe avere si i-au interzis sa-si exercite functia de deputat.

Ghita a acuzat ca exista procurori si ofiteri de informatii care intercepteaza politicieni in campaniile electorale si ca se implica in jocul politic inclinand balanta in favoarea unuia sau altuia dintre candidati sau partide. El l-a atacat si pe procurorul care se ocupa de cazul sau sustinand ca fabrica probe si a facut presiuni pe mai mult oameni de afaceri ca sa il denunte amenintandu-i cu inchisoarea.

Mai mult, Ghita a dezvaluit ca anumite persoane, despre care nu a vrut sa dea detalii sau indicii din ce structuri ale statului fac parte, au recurs incluisv la amenintari pentru a-l presa sa ii ceara lui Victor Ponta, care momentan se afla in Turcia unde se recupereaza dupa o operatie la genunchi, sa revina in tara. "Oameni din serviciile de informatii si anumiti procurori fac presiuni ca Victor Ponta sa demisioneze. Intentia era ca lui Victor Ponta sa i se dea control judiciar. (...)

Am fost chemat, invitat, am avut intalniri, am fost amenintat, mi s-a sugerat ca as putea sa am probleme, ca as putea sa le am nu stiu cand, dar o sa le am, daca vorbesc cu Ponta, daca pot sa-i zic sa vina mai repede in tara", a spus Sebastian Ghita, intr-un interviu acordat B1 Tv. Intrebat de moderator daca i s-a spus sa ii transmita sa vina in tara sau sa isi dea demisia, Ghita a raspuns "ambele variante". "Acesti oameni si-l doresc pe Victor Ponta in tara orice ar fi", a mai spus Ghita.

Intrebat cine sunt oamenii care l-au amenintat, deputatul a explicat ca situatia sa nu este atat de simpla si ca familia i-a spus sa aiba grija sa nu i se intample ceva rau si ca nici nu vrea sa spuna totul public pentru a putea face reclamatie la Parchetul General. "Cred ca Victor Ponta, cand va veni in tara, va trenbui sa spuna ce i s-a intamplat, ce a simtit, ce a crezut cand a vazut procurorii ca ii agreseaza familia, ca fara motiv cer acte de la mama, surori, ii aresteaza cumnatul", a mai spus Ghita.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE