Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gică Popescu a primit avizul Penitenciarului Rahova pentru a fi eliberat condiționat

Postat la: 24.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Solicitarea fostul căpitan al echipei naţionale de fotbal, Gică Popescu, a fost analizată astăzi de reprezentanții închisorii din Capitală. Comisia de eliberări condiționate i-a aprobat lui Gică Popescu solicitatea de a fi eliberat condiționat. Punerea în libertatea s-ar baza pe buna purtăre și pentru faptul că a executat jumătate din pedepasa primită în Dosarul "Transferurilor".

Cu toate acestea, Gică Popescu mai are de trecut un hop pentru a scapa din pușcărie. Decizia penitenciarului trebuie aprobată și de o instanță care va analiza dacă într-adevăr fostul fotbalist poate fi eliberat condiționat sau nu.

Şi fostul manager al echipei Steaua, Mihai Stoica se află pe picior de plecare din puşcărie dacă reuşeşte să convingă atât comisia din penitenciar cât şi judecătorul că merită să fie eliberat condiţionat.

Popescu şi Stoica au fost încarceraţi după ce au fost condamnaţi în 4 martie 2014 în Dosarul Transferurilor de jucători. Gică Popescu a fost condamnat la 3 ani, o lună şi 10 zile cu executare, iar MiHai Stoica la 3 ani şi 6 luni.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE