Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gigi Nețoiu a făcut infarct in inchisoare

Postat la: 14.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gigi Nețoiu, fost acționar al FC Dinamo și U.Craiova, condamnat la trei ani și patru luni de închisoare în dosarul Transferurilor a suferit duminică seara un infarct și a fost transportat de urgență la spitalul din Severin.

Nețoiu a ajuns la Spitalul din Drobeta Turnu Severin duminică seara în jurul orei 19.30 cu o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți. Medicii l-au stabilizat, acesta fiind monitorizat de aparate. Medicii au declarat că în momentul în care starea acestuia va fi stabilă, va fi transferat la un centru de cardiologie intervențională din Timișoara.

Gigi Nețoiu este supravegheat în aceste momente de opt politiști ai Penitenciarului Drobeta Turnu Severin, unde execută pedeapsa de trei ani şi patru luni din Dosarul Transferurilor. Nețoiu ar fi trebuit să se prezinte luni în fața judecătorilor pentru recursul cererii de eliberare condiționată.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE