Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Graţiela Gavrilescu a numit director la "Apele Române" fără acordul PSD

Postat la: 26.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ca urmare a presiunilor si a jocurilor de culise regizate de catre ministrul apelor, padurilor si mediului- Gratiela Gavrilescu, cei trei directori din conducerea Administratiei Nationale Apele Romane (ANAR) au parasit recent corabia institutiei ce are peste 10.000 de angajati.

Astfel, Gratiela Gavrilescu si-a vazut visul cu ochii, adica sa detina in totalitate butoanele „Apelor Romane" , si, ca atare, a numit ca director general interimar la ANAR pe Dragos Cazan, directorul Departamentului Managentul Resurselor de Apa al acestei institutii. Cel mai important atuu al Gratielei Gavrilescu pentru numirea lui Dragos Cazan a fost acela ca provine din acelasi judet de adoptie (Prahova) ca si ministrul mediului, apelor si padurilor.

Insa, numirea lui Dragos Cazan a starnit nemultumire mare in randul liderilor PSD, in special Marian Oprisan, pentru ca ei nu au fost consultati de catre Gratiela Gavrilescu inainte de luarea acestei decizii.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE