Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Grav: Înțelegere secretă între demnitari și producători de tutun

Postat la: 28.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mai mulţi demnitari din comitetul privind controlul consumului de tutun sunt anchetaţi de corpul de control al premierului sub acuzaţia că s-ar fi înțeles cu producătorii de tutun.

Mai exact, demnitarii ar trebui să înainteze o propunere de act normativ Guvernului prin care să amâne cu şase luni aplicarea mai multor directive europene. Numai că acest lucru ar declanşa procedura de infringement împotriva României. Investigația preliminară a fost demarată în urmă cu două zile de inspectorii Corpului de control al Guvernului. Acum, inspectorii verifică toate informațiile care au apărut în mass- media și la nivelul parlamentarilor.

O serie de persoane din comitet sunt suspectate de conflict de interese. Sursele care au făcut aceste interpelări susțin că le-ar fi promis să intervină pe acel proiect de act normativ care a fost pregătit de mai bine de câteva luni de Ministerul Sănătății și care implementează o directivă europeană pe care România deja trebuia să o transpună de circa un an.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE