Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Horoscop: Semne ale zodiacului care au succes în viață

Postat la: 22.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Scorpionii

Nu există domeniu în care acesta să nu exceleze. Cosiderați duri şi lipsiți de scrupule, scoprionii nu stau la discuții atunci când au de atins un obiectiv. Apreciază întotdeuana calitatea, de fapt, au un radar pentru așa ceva și fac tot posibilul să-și construiască o viață exact așa cum și-o doresc.

Taurii

Centrați pe a face bani și extrem de muncutori, Taurii vor ști mereu ce au de făcut pentru a avea o viață bună. Strategia lor este: atinge-ți scopul cu pași mici și bifează victorie după victorie, cu răbdare, ajungând la o calitate a vieții și o înțelepciune superioare.

Capricornii

Executanții perfecți, capricornii au succes în "pătrățica" lor. Nu-și doresc mai mult decât au, ceea ce nu este rău, dar nici bine. Deși sunt personalități dominante, nu își doresc posturi de conducere, ci mai degrabă confort financiar, pe care îl obțin datorită dedicației lor.

Sagetatorii

Fac bani foarte usor, nu pare sa se chinuie prea mult, sunt agreeabili pentru anturajul lor. Gasesc oricand cate o oportunitate, ba de cele mai multe ori au si de ales. Gata sa faca o cariera oricand ca avocat, magistrat, medic sau ziarist. Cheltuieste insa la fel de usor cum a acumulat.

Berbecii

Muncesc mult, se agita, se zbat, se bat chiar la propiu, dar pana la urma isi ating scopul. Greu stau totusi intr-un anturaj. Cu munca multa izbandesc si pot sa faca o cariera prodigioasa, chiar daca vor avea multi dusmani, pentru ca se reped cu capul inainte si sunt prea creduli.

Leii

Nativii din leu stiu ce trebuie sa faca de mici. Ei isi urmaresc interesul si fac cariera, chiar daca sunt in stare sa calce pe cadavre ca sa isi ia partea leului. Nu or fi insa fericiti pentru ca au tendinta sa se plictiseasca repede si sa leneveasca. Fac asta ciclic, intai castiga, apoi dau inapoi pentru odihna.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE