Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Horror la Galaţi! Şi-a decapitat mama, i-a pus capul în gardul casei, dupa care s-a dus la slujba de Mihail si Gavril

Postat la: 10.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un bărbat de 37 de ani şi-a decapitat mama, după care s-a dus la biserică, unde se oficia slujba de Sfinţii Mihail şi Gavril, şi şi-a anunţat fapta.

"Inculpatul a decapitat-o pur şi simplu pe mama sa prin folosirea unui cuţit după care a luat capul acesteia şi l-a înfipt pur şi simplu într-unul din parii din gardul locuinţei" a precizat Liliana Istrate, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi. Anchetatorii au stabilit că Ionel Mihăilă era certat deseori de mama lui, Maria Mihăilă, care îi cerea să o ajute la treburile gospodăriei.

„Inculpatul a început să o privească ca pe un duşman, ca pe un demon, aşa a şi spus, asta a devenit mama lui. Nu există un mobil. Este foarte convins că ceea ce a făcut este un act de dreptate divină. De altfel s-a dus la preot după ce comis această faptă. Era în dimineaţa zilei de 8 octombrie şi fiind sărbătoare lumea a început să meargă la biserică, iar casa dumnealor este vizavi de biserică, el a pus capul mamei cu spatele către biserică că nu are dreptul privească spre biserică", a mai declarat Liliana Istrate.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE